Boeken in het Nederlands

dutch bearBeer Vormwisselaar Miljardair: Vier Boek Alpha Roman Bundel

Beer miljardairs vechten voor hun ware liefde.

Deze serie vol actie gaat over sterke mannen, vrouwenvol zelfvertrouwen, stomende liefdesscenes in een magische multidimensionele wereld die de zinnen prikkelt.

Amazon, Barnes & Noble Nook, Apple, Kobo, Scribd

De Erfgenaam van de Alpha

dutch-alphaDeze miljardair beer doet alles om zijn smaakvolle partner te beschermen.

Orson Antonov heeft het allemaal: Miliarden dollars, hij ziet er goed uit en hij heeft het respect van zijn stam van beer- vormveranderaars. Het enige dat hem ontbreekt is de vrijheid. Gedwongen met een vrouw te trouwen waar hij niet van houdt om zijn clan bijeen te houden, kan Orson de kracht vinden om zich vrij te vechten?

Wanneer hij Casey ontmoet, de mooie vrouw met het volle figuur van zijn dromen nodigt hij haar uit in zijn luxueuze landhuis in de bossen. Hij gelooft eindelijk de inspiratie gevonden te hebben om voor zijn vrijheid te vechten…en voor de liefde

Casey droomt er van  haar part-time catering opdrachten om te bouwen tot een business op grote schaal. Ze houdt er bijna net zo veel van van mensen te eten te geven als dat ze slechte afspraakjes en aangezien worden voor net niet goed genoeg om haar maten haat.
Wanneer de mysterieuze en ondraaglijk sexy Orson in haar leven terecht komt verandert alles. Meegesleept in een wereld van overweldigende luxe en strijdende beren, kan Casey overleven in het spannende en tegelijk angstaanjagende domijn van haar nieuwe partner?

Deze roman gaat over strakke vrouwen met mooie vormen, kooklessen om van te kwijlen, verschrikkelijke vormwisselaars gevechten en een liefde zo heet dat de spetters je om de oren vliegen.

Deze STANDALONE roman is deel van de Beer-Vormwisselaars serie die in elke willekeurige volgorde gelezen kan worden. Er zijn geen cliffhangers en elk kort verhaal eindigt zoal het hoort; ze leefden nog lang en gelukkig.

Amazon, Barnes & Noble Nook, Apple, Kobo, Scribd

Mannen voor de Alpha

mates dutch

Twee vormwisselaars is beter dan een.

Cleo heeft alles onder controle, ze is een verschrikkeljk succesvolle CEO, een Alpha van de machtige beer wisselaaras clan en een geweldig stuk. Wanneer een zakeljke deal haar aan de verkeerde kant van machtige heksen zet wordt ze op een magische manier in het exiel gestuurd naar het nergens. Cleo is gedwongen de zaken uit handen te geven en te vertrouwen op de vriendelijkheid van twee knappe boeren om haar oude leven terug te krijgen.

Titus, een vervloekte draak vormwisselaar en Connor die een supernatuurlijke intuitie heeft zijn niet gewend aan gezelschap. Wanneer hun boerderij—een vrijhaven voor magische schepselen—bedreigd wordt door krachten van buiten af zijn de mannen afhankelijk van hun kracht—en de vindingrijkheid van Cleo—om het goed af te laten lopen. Zal Cleo te veel afgeleidt worden door haar eigen plannen om wraak te nemen om er achter te komen dat ze de liefdes van haar leven gevonden heeft?

In deze spetterende novella voor volwassen lezers wordt letterlijk in het hooi gerold wordt er nat en heet tegen vuur gevochten En er is liefde tot de derde macht.

Deze STANDALONE novella is deel van de “Bear Shifter Billionaire” serie die in elke willekeurige volgorde gelezen kan worden. Er zijn geen cliffhangers, elk kort verhaal eindigt zoals het hoort: En ze leefden nog lang en gelukkig.

Amazon, Barnes & Noble Nook, Apple, Kobo, Scribd

Het domein van de Alpha

dutch-domainBen Broyles is een miljardair, ijsbeer-vormveranderaar en hotel mogul die wordt achtervolgd door zijn tragische verleden. Hij creëert een magisch ijs hotel als een toevluchtsoord voor het bovennatuurlijke in een gevaarlijke wereld. Wanneer de kwade goblins die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn clan inchecken, weet Ben dat ze van plan zijn om alles wat hij is gebouwd te vernietigen. Met de toekomst van zijn hotel – en zijn leven – in gevaar moet Ben zijn vijanden stoppen voordat het te laat is.

Sally is de ruim gevormde en capabele manager van het Wondernasium IJshotel die denkt dat ze alles in de hand houdt. Een conferentie van Supernatuurlijken met gekke dieet beperkingen?Afgehandelt. Gasten die proberen om de andere gasten te eten? Geen probleem. Maar er is één ding waar Sally niet mee overweg kan: haar verlangen naar haar baas. Wanneer een stomende ontmoeting in het kantoor van Ben haar hele wereld op zijn kop zet, moet Sally een keuze maken: zal ze de magie omarmen? Of zal ze vluchten voor haar ware zelf?

Deze paranormale romance voor volwassenen inclusief sexy ijsbeer-vormveranderaars en een explosieve magische training, bovendien is daar nog een romance op de werkplek zo heet dat het zelfs het koudste hart zal smelten.

Dit STANDALONE novelle is onderdeel van de “Beer Shifter Billionaire” serie die kan worden gelezen in elke willekeurige volgorde. Er zijn geen cliffhangers, en elk kort verhaal eindigt zoals het hoort: en ze leefden nog lang en gelukkig.

Amazon, Barnes & Noble Nook, Apple, Kobo, Scribd

De Kerstvlam van de Alpha

dutch christmas bearsAls een mooie beer vormwisselaar en een sexy brandweerman bij elkaar komen wordt de vakantie heet, heet , heet! 

De briljante beer vormwisselaar Donna Mechka heeft haar leven lang geprobeert te voldoen aan de verwachtingen van haar rijke familie. Wanneer een menselijke ex brandweerman, Dean, de lobby van haar hotel binnenloopt op kerstavond lijkt het er op dat ze de man van haar dromen gevonden heeft. Maar de onderzoeken van Dean brengen hem dichter en dichter bij de ontdekking van de magische geheimen van het hotel. Donna moet nu besluiten wat belangrijker is, haar opbloeiende liefde of haar carriere.

Dean Michaelson hield eens van Kerstmis, maar nu niet meer. Als zijn nieuwe post als brandweerinspecteur hem naar het ijshotel voert waar Donna werkt is hij bang dat hij over een dodelijke, nucleaire val gestruikeld is. Als hij de manager met de prachtige, volle vormen ervan verdenkt de waarheid te verbergen heeft hij geen keuze, hij moet op eigen houtje aan het onderzoeken. Hij is er zich daarbij niet van bewust dat hij een ondergrondse wereld van gevaar en magie binnentreedt. Zal de aantrekkingskracht tussen Dean en Donna uitgaan voor het de kans heeft te ontvlammen?

Deze paranormale romance voor volwassenen speelt zich af rond moedige pixies, smeulend strip poker en de romance van een brandweerman die te heet is om aan te pakken.

Deze op zichzelf staande novelle is onderdeel van de “Beer Vormwisselaars Miljardair” serie die in willekeurige volgorde gelezen kan worden. Er zijn geen clifhangers en elk kort verhaal eindigt zoals het zou moeten, en ze leefden nog lang en gelukkig.

Amazon, Barnes & Noble Nook, Apple, Kobo, Scribd